Ședință a Consiliului Județean Constanța pe 24 iulie

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

O nouă ședință a Consiliului Județean Constanța va avea loc pe data de 24 iulie. Pe ordinea de zi se află 24 de proiecte de hotărâre.

Consilierii județeni sunt convocați în ședință ordinară, pe data de 24 iulie, de la ora 13, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa. Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre.

Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei publice ordinare din data de 24 iunie 2019 a Consiliului Judeţean Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare pentru promovarea şi implementarea proiectului „Măsuri integrate pentru o viaţă mai bună” cod MySMIS:114654.

Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă într-un dosar penal.

Proiect de hotărâre privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.

Proiect de hotărâre privind înfiinţarea unei gărzi la domiciliu în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.

Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi Statului de funcţii de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi Statului de funcţii de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei de concurs pentru concursul de proiecte de management de la Teatrul de Stat Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice, alocate de la bugetul  judeţului Constanţa, pe anul 2019, pentru proiecte sportive.

Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa a Sălii de expoziţii (parter şi etaj) din Pavilionul Expoziţional Constanţa, în perioada 28 octombrie – 03 noiembrie 2019 pentru desfăşurarea a 41-a ediţii a „Campionatelor Mondiale de Skandenberg”.

Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F. a suprafeţei de 500 mp pe parcarea laterală a Pavilionului Expoziţional Constanţa, în perioada 26 – 31 august 2019 pentru desfăşurarea „Stagiului Naţional”.

Proiect de hotărâre privind numirea unui membru în Consiliul de administraţie al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa.

Proiect de hotărâre privind  desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Constanţa în  Consiliul de administraţie al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării unor bunuri imobile din domeniul public al UAT Oraş Negru Vodă în domeniul public al Judeţului Constanţa, în vederea construirii a 2 Locuinţe Protejate şi a unui Centru de zi cu o capacitate de minim 30 de locuri.

Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2019, finanţate din bugetul Judeţului Constanţa.

Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi modificarea Listei de Investiţii, pe anul 2019, ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Proiect de hotărâre privind  stabilirea costurilor medii anuale pe anul 2019, pentru finanţarea serviciilor sociale destinate protecţiei şi promovării drepturilor copilului şi persoanei adulte cu handicap ale Direcţiei Generale  de Asistenţă Socială şi Protecţiei Copilului Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului/Acordului Colectiv de Muncă la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa 2019-2021.

Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Planului de activităţi pe anul 2019, de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listei de Investiţii pe anul 2019, de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”.

Proiect de hotărâre privind transmiterea unui bun din domeniul public al Judeţului Constanţa şi gestiunea SC RAJA SA în domeniul public al Oraşului Eforie şi aprobarea unui act adiţional la contractul privind delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare către SC RAJA SA.

Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ – teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2019, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale.

Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ – teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2019 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare, pe care unitățile administrativ – teritoriale din  județ, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii și din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi Cheltuieli şi a listei obiectivelor de Investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*