Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei

Delfinariul din Constanța

Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei din municipiul Constanța.

Având în vedere faptul că în perioada carantinei nu este permisă deplasarea cu scopul de a ne vizita, am suspendat activitatea cu vizitatorii, toate secțiile noastre având program închis cu publicul”, a anunțat conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Astfel, Delfinariul, Planetariul, Microrezervația, Echitația, Acvariul nu vor mai putea fi vizitate în următoarele două săptămâni. Situația s-ar putea prelungi în cazul în care autoritățile vor decide că se impune continuarea perioadei de carantină pentru alte 14 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri de Ultima Ora - Secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost închise vizitatorilor în perioada carantinei | » Stiri si Oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*