Se schimbă glisierele metalice de pe Autostrada A2

Autostrada Constanta Bucuresti. FOTO Catalin Schipor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până în jurul orei 16:00, se vor executa lucrări la glisierele mediene pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 159 şi 158, iar traficul va fi deviat pe prima bandă. Conducătorilor auto li se recomandă să reducă viteza, să se asigure, să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe banda rămasă liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*