Se oprește apa în zona gării Constanța

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

SC RAJA SA anunță oprirea apei în zona Gării Constanța pentru marți, 16 februarie 2016, între orele 9.00 – 14.00.

Compania este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă pentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment de conducta de pe Aleea Lalelelor. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile 1 Decembrie 1918 – Traian – Theodor Burada – IL Caragiale – 1 Decembrie 1918, precum și abonații alimentați prin punctele termice din zonă numerele 67, 74, 75 și 144.

“Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*