Se oprește apa în Cernavodă, sunt afectați abonații RAJA de pe patru străzi

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru efectuarea unor lucrări de montare a unui hidrant la rețeaua de apă de pe strada Canalului din orașul Cernavodă, RAJA Constanța va întrerupe în cursul zilei de 14 iulie a.c., alimentarea cu apă, în intervalul orar 9,00- 12,00. Sunt afectați consumatorii de pe străzile Canalului, Salciei, Liliana si Avram Iancu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*