Se oprește apa caldă și încălzirea în mai multe zone din Constanța

Problema cu căldura în Constanța

Electrocentrale Constanta (CET), inregistreaza o avarie pe conducta care alimenteaza cu agent termic primar punctele termice: 44, 45, 46, 48, 50, 51, 52, 53, 176, 177, 178, oprindu-se astfel alimentarea cu apa calda si incalzire in zonele: Stadion Badea Cartan, Penny, Galerii Soveja, Rustic, Piata Rosu, Macul Rosu, Eden, in data de 25.10.2016 ora 00:00.

“RADET cere scuze consumatorilor sai pentru lipsa apei calde pe perioada efectuarii lucrarii de catre Electrocentrale Constanta (CET). Pentru relatii suplimentare va rugam sa apelati la numarul de telefon 0241.585.300 de la Dispecerat CET”, au transmis reprezentanții RADET Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*