Circulația rutieră pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța este închisă pentru două zile

Primăria Constanța prin Confort Urban asfaltează câteva străzi. FOTO Primăria Constanța

Angajații SC Confort Urban continuă lucrările de frezare a carosabilului pe strada Ștefăniță Vodă, tronsonul cuprins între străzile Badea Cârțan și Soveja, urmând ca vineri, 8 martie și sâmbătă, 9 martie să fie turnat covorul asfaltic.

Pentru ca reabilitarea tramei stradale să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total vineri, 8 martie și sâmbătă, 9 martie, în intervalul orar 08:00-16:00, pe strada Ștefăniță Vodă, între străzile Badea Cârțan și Soveja.

De asemenea, până la finalizarea lucrărilor, autobuzele RATC care deservesc linia 44 vor întoarce în sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ștefăniță Vodă.

„În acest sens, rugăm conducătorii auto să nu staționeze autovehiculele în zona în care se efectuează lucrări, să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*