Se distribuie tichetele valorice pentru vaccinare completă!

Se distribuie tichetele valorice pentru vaccinare completă la Pavilionul Expozițional. FOTO Primăria Constanța

Constănțenii care au schema de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 completă, realizată în luna septembrie, se pot prezenta la Pavilionul Expozițional pentru a intra în posesia tichetelor valorice.

Astfel, în conformitate cu OUG nr 19/ 30.08.2021 și OMS nr 1863/10.09.2021, persoanele care au vaccinare completă, respectiv două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer, ori o doză Janssen, efectuată în perioada 03 – 30 septembrie sunt așteptate în perioada următoare la Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța pentru a-și ridica tichetele de masă aferente.

Acestea pot fi ridicate în intervalul orar 08.00 – 18.00, iar pentru a intra în posesia lor este necesar actul de identitate și adeverința de vaccinare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*