Se dă startul la marea „împuțeală“: CET-ul intră în revizia anuală

CET Constanta. FOTO Catalin Schipor

Electrocentrale Constanța SA (CET Palas) a comunicat în data de 18 septembrie că va efectua revizia anuala a instalației de producere și transport energie termica, cu oprire totală în perioada 25 septembrie ora 0:00 – 28 septembrie ora 20:00, în vederea executării lucrărilor necesare.

Revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face etapizat, începând cu data de 29 septembrie ora 6:00. În consecința, în lipsa energiei termice, se vor opri instalațiile RADET care asigură distribuția energiei termice în tot orașul. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relații suplimentare se poate apela numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*