Se caută voluntari pentru Aeromania 2017

Aeromania 2017. FOTO RAS Tuzla
Aeromania 2017. FOTO RAS Tuzla

Un eveniment spectaculos și complex, Aeromania înseamnă mai mult decât ce se vede pe 19 august 2017.

Pentru că publicul este tot mai numeros de la an la an, iar exigențele cresc proporțional, Regional Air Services – Aeroport Tuzla (RAS) lansează stagiul de voluntariat pentru cei care vor să se implice în organizarea show-lui de acrobație aeriană. Stagiul are durata de 2 săptămâni și oferă tinerilor șansa de a aduce o contribuție vizibilă în desfășurarea airshow-lui, de a se familiariza cu acțiunile admnistrative, logistice și de protocol și de a-și dezvolta abilitățile necesare organizării de evenimente.

Pe lângă ajutorul efectiv de care beneficiază Aeromania în urma activității de voluntariat, obiectivul stagiului constă în creșterea gradului de implicare a tinerilor în programele de acest gen. Regional Air Services vede în voluntariat una dintre cele mai importante resurse ale unei comunități și o metodă eficientă de responsabilizare.

La finalul stagiului, pe langă experiența acumulată, toți voluntarii vor fi recompensați cu diploma care atestă implicarea acestora în organizarea și coordonarea evenimentului. Cei mai buni vor primi scrisori de recomandare. Participarea este gratuită.

Tinerii interesați de acest stagiu pot trimite CV-ul la adresa pr@regional-air.ro până la data de 1 august 2017.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*