Se caută voluntari pentru Aeromania 2017

Aeromania 2017. FOTO RAS Tuzla
Aeromania 2017. FOTO RAS Tuzla

Un eveniment spectaculos și complex, Aeromania înseamnă mai mult decât ce se vede pe 19 august 2017.

Pentru că publicul este tot mai numeros de la an la an, iar exigențele cresc proporțional, Regional Air Services – Aeroport Tuzla (RAS) lansează stagiul de voluntariat pentru cei care vor să se implice în organizarea show-lui de acrobație aeriană. Stagiul are durata de 2 săptămâni și oferă tinerilor șansa de a aduce o contribuție vizibilă în desfășurarea airshow-lui, de a se familiariza cu acțiunile admnistrative, logistice și de protocol și de a-și dezvolta abilitățile necesare organizării de evenimente.

Pe lângă ajutorul efectiv de care beneficiază Aeromania în urma activității de voluntariat, obiectivul stagiului constă în creșterea gradului de implicare a tinerilor în programele de acest gen. Regional Air Services vede în voluntariat una dintre cele mai importante resurse ale unei comunități și o metodă eficientă de responsabilizare.

La finalul stagiului, pe langă experiența acumulată, toți voluntarii vor fi recompensați cu diploma care atestă implicarea acestora în organizarea și coordonarea evenimentului. Cei mai buni vor primi scrisori de recomandare. Participarea este gratuită.

Tinerii interesați de acest stagiu pot trimite CV-ul la adresa pr@regional-air.ro până la data de 1 august 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*