Se caută șefi pentru servicii din cadrul Primăriei Constanța

Primăria Constanța a scos la concurs funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Locală de Evidență Persoane. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de promovare la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante în cadrul Direcției Gestionare Servicii Publice, astfel:

1. Şef Serviciu Tehnico – Economic, Direcţia Gestionare Servicii Publice – 1 post.
Pregătire de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea științe inginereşti, economice, juridice, administrative; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

2. Şef Birou Siguranţa Circulaţiei Urbane şi Parcări, Direcţia Gestionare Servicii Publice- 1 post.
Pregătire de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea ingineria transportului, inginerie civilă, ştiinţe administrative, juridice, economice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Concursul se va desfăşura în perioada 27 februarie – 01 martie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, va consta într-o probă scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează: – în data de 27 februarie 2018 – proba scrisă, ora 10.00.
– în data de 01 martie 2018 – proba de interviu, ora 14.00.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 26.01.2018 – 14.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*