Se caută inspectori pentru Serviciul Achiziții Publice și Investiții din cadrul Primăriei Constanța

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante în cadrul Direcţiei Achiziţii şi Investiţii Publice, astfel:

Serviciul Achiziţii Publice:
– inspector clasa I, grad superior (1 post). Condiţii: studii superioare cu diplomă de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, economice, inginereşti, minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator – nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.
– inspector clasa I, grad debutant (6 posturi). Condiţii: studii superioare cu diplomă de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, inginereşti, economice, cunoştinţe operare calculator – nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Serviciul Investiţii:
– inspector clasa I, grad asistent (1 post). Condiţii: studii superioare cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţe economice şi inginereşti, minim 1 an vechime în specialitatea studiilor, cunoştinţe operare calculator – nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 15.01.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 17.01.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 15.12.2017 – 04.01.20187, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei şi pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*