Se caută consilier pentru serviciul proiecte cu finanțare internațională din cadrul Primăriei Constanța

Primaria Constanța
Primaria Constanța

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unui post contractual vacant.

Postul este în cadrul Serviciului Proiecte cu Finanțare Internațională, Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene – consilier, gradul I – 4 ani vechime – 1 post.

Condițiile sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licență – specialitatea în științe economice, tehnice, certificat manager proiect, cunoştinţe optime operare calculator folosind tehnici standard de procesare, nivel mediu atestat cu certificat de absolvire, cunoașterea limbii engleze – nivel mediu.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 26 iunie ora 10:00, iar interviul în data de 28 iunie, ora 10:00.

Condiţiile de participare, bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs  sunt afişate la sediul instituţiei şi pe site-ul primăriei  http://www.primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*