Școlile vor fi închise pe 25 ianuarie din cauza gripei

Școala 30 din Constanța

Elevii nu vor merge la școală nici pe data de 25 ianuarie deoarece școlile vor fi închise din cauza numărului mare de infecții respiratorii și gripe de la nivel național. Ei nu fac cursuri nici pe 24 ianuarie, ziua fiind declarată sărbătoare legală.

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a emis un ordin care prevede că pe data de 25 ianuarie se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România.

Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ și communicate Ministerului Educației Naționale.

Elevii nu merg la cursuri nici pe data pe 24 ianuarie, ziua fiind declarată sărbătoare legală.

Numărul de infecții respiratorii și gripe este în creștere la nivel național. Până în prezent s-au înregistrat 31 de decese din cauza gripei la nivel național, două dintre acestea fiind la Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*