Școlile, grădinițele și liceele din județul Constanța rămân închise și marți, 27 februarie

Copiii nu mai merg prin zăpadă la școală. FOTO a1.ro
Școlile sunt în continuare închise. FOTO a1.ro

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat, în urmă cu doar câteva minute, decizia ca toate unitățile din învățământul preuniversitar să rămână închise.

Prefectul județului Constanța, Ioan Albu, le-a transmis membrilor CJSU să fie pregătiți cu forțe și mijloace pentru a interveni în mod operativ în eventualitatea producerii unor situații de urgență. Reprezentanții Centrului Meteorologic Regional Dobrogea au precizat că din această noapte, de la ora 03,00 și până pe 27 februarie, ora 20,00, se vor semnala cantități mari de zăpadă, de 30 de cm, izolat și peste, intensificări ale vântului de 90 km/h ce vor genera formarea de troiene, fapt care va conduce la blocarea drumurilor, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m. În acest sens recomandăm participanților la trafic să evite pe cât posibil deplasarea cu autoturismele proprii.

În cazul în care vor exista persoane care vor fi nevoite să se deplaseze cu autoturismul propriu, persoanele trebuie să dețină pături și să consume băuturi fierbinţi. Totodată, este foarte important să existe suficient combustibil care să asigure funcţionarea motorulului în situaţiile în care apar blocaje în trafIc sau la apariţia altor situaţii neprevăzute.

Revenim cu amănunte…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*