Probleme cu apa pe varianta Constanței

Se oprește apa!
Apa potabilă este furnizată cu presiune redusă

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 16 noiembrie 2016, la conducta  principala de alimentare cu apa de pe b-dul Aurel Vlaicu, SC RAJA SA  a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul orar 15,30 – 18,00.

Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii de pe b-dul Aurel Vlaicu – blocurile situate vizavi de centrul comercial Maritimo, cei din zona Metro I si cartierul de vile din zona Dedeman.

“Ne cerem scuze fata de  abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii  si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*