Scandal la un club din Mamaia: mai multe persoane au fost agresate în urma unui conflict banal

Scandal la un club din Mamaia
Scandal la un club din Mamaia

Polițiștii au deschis o anchetă, coordonați de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, după ce mai multe persoane au fost agresate, duminică dimineață, la un club în aer liber din stațiunea Mamaia.

Potrivit anchetatorilor, duminică, în jurul orei 04.30, polițiști din Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona clubului Breeze din stațiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict.

Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței.

Surse din cadrul anchetei spun ca scandalul ar fi pornit de la o neînțelegere între agresor și victime privind ocuparea uneia dintre mesele de la clubul respectiv.

Persoanele agresate au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*