Șase echipaje de Rally Raid din Ucraina, afiliate Asociației Club Sportiv 4V Motorsport

Șase echipaje de Rally Raid din Ucraina, afiliate Asociației Club Sportiv 4V Motorsport

După ce și-a arătat susținerea față de femeile și copiii ucraineni care s-au refugiat în Dobrogea de teama bombardamentelor și a luptelor din țara lor, Asociația Club Sportiv 4V Motorsport vine și în sprijinul sportivilor din Ucraina, fiind afiliate șase echipaje ucrainene.

„Cum în Ucraina orice activitate și întrecere sportivă au fost suspendate pe perioadă nedeterminată din cauza războiului am decis să le facilităm câtorva dintre aceștia continuarea activității la cele mai înalte standarde. Astfel, nu mai puțin de șase echipaje de Rally Raid s-au afiliat deja clubului nostru, cu acceptul și susținerea Federației Române de Automobilism Sportiv, pentru a putea concura în campionatul Național de Rally Raid România care va debuta la începutul lunii iunie la Satu Mare”, au precizat reprezentanți ai Asociației Club Sportiv 4V Motorsport.

În plus, atât Federația Română de Automobilism Sportiv, cât și Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, îi vor susține și de acum înainte pe toți sportivii ucraineni practicanți ai sporturilor cu motor, facilitându-le înscrierea și participarea în competițiile organizate sub patronajul FRAS, prin scutirea de la plata taxelor de licențiere și participare.

Strict din punct de vedere sportiv, participarea echipajelor ucrainene în calitate de concurenți în Campionatul Național de Rally Raid va contribui la creșterea în valoare a competiției, mai ales că acestea posedă o vastă experiență internațională în acest gen de întreceri.

Asociația Club Sportiv 4V Motorsport este direct implicată în desfășurarea Campionatului Național de Rally Raid prin organizarea în ultimii trei ani, cu sprijinul autorităților locale, a nu mai puțin de cinci etape la cel mai înalt nivel de profesionalism. Tocmai acest ultim aspect a făcut din întrecerile organizate în Dobrogea și Constanța un punct de reper pe harta sporturilor cu motor din România, reușind totodată să atragem aprecierile și celorlalte foruri de profil europene.

În noul sezon competițional, Asociația Club Sportiv 4V Motorsport va organiza nu mai puțin de două etape și două cupe din cadrul Campionatului Național de Rally Raid, prima urmând să aibă loc între 24 – 25 iunie, la Sibiu, și ultima între 13 – 15 octombrie, la Constanța.

Lista echipajelor din Ucraina afiliate în Constanța este:

  1. Kovalov Maksym – pilot,

Pavlyk Iryna – navigator;

  1. Sydorenko Viktor – pilot,

Mashtak Maksym – navigator;

  1. Filippov Maksym – pilot,

Palahin-Istomin Mykola – navigator;

  1. Hatunok Artur – pilot,

Zigunov Maksym – navigator;

  1. Levchenko Gennadii – pilot,

Islamhaliiev Damir – navigator;

  1. Kompan Artem – pilot,

Tatarko Denys – navigator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*