Șase bărbați din Conacu, cercetați de poliţiştii constănțeni pentru comiterea mai multor furturi. Patru dintre ei au fost arestați preventiv

Mașină de Poliție

Șase bărbați din satul Conacu, comuna Cobadin, sunt cercetați penal de poliţiştii de la Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, patru dintre ei în stare de arest preventiv, după ce au comis mai multe furturi.

Astfel, din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi sustras, în repetate rânduri, mai multe animale – ovine, bovine, caprine, porcine și cabaline, cereale, precum și materiale de construcții.

La data de 31 octombrie, polițiștii de la Transporturi Constanța au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Conacu, comuna Cobadin din județul Constanța, la locuințele celor bănuiți de comiterea faptelor. În urma descinderilor au fost descoperite mai multe bunuri – materiale de construcții (uși, ferestre, etc.), susceptibile de a fi fost sustrase de la o persoană vătămată. Bunurile sustrase au fost recuperate în proporție de 30 la sută.

La finalizarea cercetărilor, șase bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 42 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Ulterior, instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru patru dintre aceștia, pentru unul dintre bărbați a fost luată măsura arestului la domiciliu, iar pentru un altul a fost luată măsura controlului judiciar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*