Săptămâna Voluntariatului, la Medgidia. Tinerii, încurajați să facă fapte bune de către Administrația Locală

Saptamana Voluntariatului la Medgidia 2017
Saptamana Voluntariatului la Medgidia 2017

Cea de-a XI-a ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului a ajuns la final.

În aceste zile, voluntarii au încercat să promoveze activităţile de binefacere şi faptele bune în comunitate, pentru a arăta importanţa acordării unui sprijin semenilor aflaţi în situaţii grele.

Oferirea de pachete alimentare pacienţilor cu situaţii deosebite, fără aparţinători, din Spitalul Municipal, precum şi familiilor nevoiaşe, implicarea copiilor cu nevoi speciale în activităţi interactive şi de divertisment, precum şi distribuirea de pliante în rândul comunităţii locale – acestea au fost principalele activităţi desfăşurate de voluntarii din cadrul Bibliotecii Nord din Medgidia şi reprezentanţii administraţiei publice locale.

De asemenea, programul a inclus şi acţiuni de ecologizare al unor zone şi parcuri din oraş, în cadrul activităţii “Strângi azi, respiri mâine”.

“Mulţumesc tuturor voluntarilor care s-au alăturat echipei din cadrul Serviciului de Asistenţă Socială şi au făcut ca această săptămână să fie plină de activităţi frumoase, caritabile. Am reuşit împreună să facem fapte bune şi să marcăm cu succes această Săptămână Naţională a Voluntariatului la Medgidia”, a spus viceprimarul Medgidiei, Luminiţa Vlădescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*