Sâmbătă, 31 octombrie, începe furnizarea căldurii în municipiul Mangalia

Constănțenii care vor să se debranșeze de la sistemul centralizat de termoficare o pot face începând cu data de 02 mai

Societatea Goldterm SA anunță că sâmbătă, 31 octombrie, va începe furnizarea agentului termic în sistemul centralizat de termoficare din municipiul Mangalia.

Potrivit reprezentanților societății, în ultimele două săptămâni au fost efectuate probele la rece în toate blocurile racordate la rețea și s-a intervenit cu lucrări de reparații, atât în centrale, cât și în subsolurile blocurilor, acolo unde a fost necesar.

Decizia de începere a furnizării agentului termic a fost luată ca urmare a solicitărilor din partea beneficiarilor, dar și pentru că prognoza meteorologică indică o scădere a temperaturilor exterioare, în special pe timpul nopții.

Pentru a veni în sprijinul populației, Primăria subvenționează, de la bugetul local, ca în fiecare sezon rece, aproximativ jumătate din costul unei gigacalorii. Astfel, prețul plătit de cetățeni va fi de 238,57 lei/gigacalorie, cel de producție fiind de 500,03 lei/gigacalorie. Reprezentanții Goldterm susțin că prețul poate suferi modificări, în funcție de costul de achiziție pentru gazele naturale, dar și raportat la alți indicatori economici.

Asociațiile de Proprietari care înregistrează datorii au primit deja notificări că nu vor primi căldură şi apă caldă, până nu vor achita restanțele din iarna trecută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*