Salon de frizerie din Constanța, distrus într-un incendiu

Un salon de frizerie din Constanța a fost distrus într-un incendiu produs, luni seara, și nu au existat persoane rănite.

Pompierii au fost anunțați de producerea unui incendiu la un coafor situat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la parterul unui bloc. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, echipajul de descarcerare și o autoscară de la Detașamentul Fripis, o autospecială de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD de la Detașamentul Palas, autospeciala pentru transport victime multiple de la Detașamentul Port.

Salonul de frizerie, pe o suprafață de 40 de metri pătrați, a fost distrus în incendiu. Nu au fost persoane rănite. Zece persoane aflate în incinta salonului de frizerie s-au autoevacuat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*