Să sfârâie grătarele! Primăria Constanța se apucă de amenajat zonele de picnic din oraș

Jandarmii la picnic
La picnic. FOTO Arhivă

Dacă ne luăm după activitatea Primăriei Constanța, credem fie că a venit primăvara, fie au fost rezolvate toate problemele din oraș și acum este rândul grătarelor și chermezelor.

Administrația locală a publicat un anunț de consultare a pieței pentru amenadarea de zone de picnic în municipiul Constanța. Firmele interesate au la dispoziție doar patru zile în care pot să depună propuneri pentru suprafețe cuprinse între 300 și 1000 mp.

Mai exact, Primăria caută “soluţii tehnice şi de design referitoare la proiectarea, amenajarea şi dotarea cu elemente specifice, respectiv preţ pentru fiecare variantă propusă”.

Așadar, cine consideră că poate să ajute la transformarea orașului Constanța într-o mare zonă de picnic și grătare, poate să trimită un email la Primărie sau să sune la 0241.488.176.

Oare nu este mai civilizat ca mesele să fie servite la restaurante specializate și suprafețele de verdeață să fie lăsate pentru plimbări și alt tip de activități recreative?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*