S-au suplimentat fondurile pentru salubrizare în municipiul Medgidia

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Medgidia au fost convocaţi în şedinţa extraordinară de îndată pentru a aproba proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017. Proiectul a fost aprobat în unanimitate de către consilierii prezenţi la şedinţă. Propunerea a avut în vedere repartizarea sumei de 1.100.000 lei din capitolul bugetar “Alte venituri” pe trimestrul IV în acelaşi capitol, pe trimestrul III. Suma va fi folosită pentru desfăşurarea activităţii de salubrizare din municipiul Medgidia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*