La Medgidia, primăria a dispus dezinfecția în toate scările de bloc

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia a demarat cea de-a doua acțiune de dezinfecție în perioada 30 martie – 6 aprilie 2020.

Dezinsecția se va desfășura în toate scările de bloc de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia. Acțiunea va respecta intervalul orar 8.00 – 20.00, cu posibilitatea de prelugire până la ora 22.00, în situații excepționale.

Substanța folosită este BIONET A 15, produs ce este avizat de Ministerul Sănătații și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din
România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Prima acțiune de dezinfecție a fost executată în perioada 17 – 21 martie și a vizat toate instituțiile de învățământ și toate instituțiile publice.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*