La Medgidia, primăria a dispus dezinfecția în toate scările de bloc

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia a demarat cea de-a doua acțiune de dezinfecție în perioada 30 martie – 6 aprilie 2020.

Dezinsecția se va desfășura în toate scările de bloc de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia. Acțiunea va respecta intervalul orar 8.00 – 20.00, cu posibilitatea de prelugire până la ora 22.00, în situații excepționale.

Substanța folosită este BIONET A 15, produs ce este avizat de Ministerul Sănătații și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din
România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Prima acțiune de dezinfecție a fost executată în perioada 17 – 21 martie și a vizat toate instituțiile de învățământ și toate instituțiile publice.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*