S-au impus restricţii pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone prin PTF Negru-Voda

PTF Negru Vodă iarna. FOTO Poliția de Frontieră

Având în vedere restricționarea temporară a traficului rutier pe Drumul Național 38 (Agigea – Vamă – Negru – Vodă) din județul Constanța, ca urmare a ninsorilor abundente, traficul prin PTF Negru-Voda – Kardam, dintre România şi Bulgaria, este restricţionat pentru categoriile de vehicule care depășesc masa totală maximă autorizată de 7,5 tone.

Poliţia de frontieră va ţine permanent legătura cu autorităţile locale, precum şi cu omologii din R. Bulgaria, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ.

Participanții la traficul transfrontalier au la dispoziție aplicaţia Trafic On-line, dezvoltată de Poliţia de Frontieră Română, ce poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro, unde pot obţine informaţii cu privire la situaţia traficului şi timpului de aşteptare prin punctele de trecere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*