S-a ridicat restricția de circulație de pe DN3 Ostrov – Murfatlar

După prima noapte de ninsoare, RAJDP a reușit să mențină drumurile practicabile. FOTO RAJDP

Începând cu ora 21,00 a fost redeschisă circulația rutieră pentru toate categoriile de vehicule pe DN3,  între localitățile Ostrov, județul Constanța și Murfatlar.

Circulația fusese restricționată pe acest sector de drum în urmă cu mai multe ore pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 3,5 tone din cauza ninsorilor abundente.

Măsura a fost luată la momentul respectiv pentru a evita eventualele blocaje produse de autovehiculele grele.

Rugăm participanții la trafic să circule în continuare cu prudență, să adapteze viteza la condițiile meteo, să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar.

Reamintim că în această perioadă autovehiculele trebuie să fie echipate pentru circulația în condiții de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*