S-a oprit apa în Mihail Kogălniceanu. RAJA estimează presiune normală în jurul orei 15.00

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

În cursul nopții de 22 spre 23 iulie, conductă principală de alimentare cu apa, cu dimetrul de 250 mm, ce pleacă de la stația de pompare a RAJA din Mihail Kogălniceanu a suferit o avarie. Pentru remedierea situației a fost oprită stația și s-a întrerupt furnizarea apei potabile către abonații din localitate. Imediat, la față locului au ajuns mai multe echipe de intervenție dotate cu utilajele necesare. În urmă decopertării zonei, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui tronson pe o lungime de aproximativ 3 metri. Mai mult, lucrările sunt mult îngreunate și din cauza faptului că în zonă se află și un cablu de alimentare cu energie, motiv pentru care o mare parte a săpăturilor se realizează manual. În această situație, lucrările urmează să fie finalizate în data de 23 iulie, în jurul orei 12,30. Abonații din localitatea Mihail kogălniceanu vor avea apa la presiuni normale în jurul orei 15,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*