S-a încheiat cea de-a doua campanie de sterilizare gratuită din Constanța: 860 de animale de rasă comună au fost sterilizate

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din 23 August

Cea de-a doua campanie de sterilizare gratuită din cadrul proiectului „Efort comun pentru un viitor mai bun“, derulat de Animal Society în parteneriat cu Four Paws International și Primăria Constanța, s-a încheiat cu rezultate remarcabile: 860 de animale de rasă comună au fost sterilizate în cadrul acestei etape care s-a desfășurat între 23 iunie și 22 iulie.

„Suntem mulțumiți de acest rezultat și ne bucurăm că cetățenii au înțeles obligativitatea, dar și beneficiile sterilizării animalelor de companie. Au acționat responsabil, răspunzând în număr mare campaniei pe care am organizat-o alături de partenerii noștri. Vom reveni în curând în Constanța, pentru a continua acțiunile pe care ni le-am propus în cadrul proiectului <<Efort comun pentru un viitor mai bun>>: noi campanii de sterilizare și programe de informare și implicare a societății civile în soluționarea problemei câinilor maidanezi”, a declarat președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“ presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună de raza municipiului Constanța, precum și derularea mai multor programe de informare adresate locuitorilor orașului. Proiectul, sprijinit de Primăria Constanța, are ca obiectiv implicarea societății civile în stabilirea și implementarea unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru problema câinilor fără stăpân.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*