Rock IT Fest debutează la Constanța, pe 9 mai. Tema conferinței: securitatea informatică

Omul de afaceri Cătălin Anghel. FOTO Crucial
Omul de afaceri Cătălin Anghel. FOTO Crucial

Echipa Crucial Systems & Services organizează cel mai important eveniment IT din Dobrogea. Rock IT Fest, 9 Mai 2019, dasKino, Constanța, acesta va fi locul de unde se va da ora exactă în IT.

A treia ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) îşi propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de festival.

“Vom avea alături de noi, oameni cheie ai industriei IT. Principalul nostru scop este ca cele mai noi soluții de infrastructură informatică, securitate și printing să ajungă la dumnevoastră și să vă ajute în dezvoltarea proiectelor pe care le demarați. Partenerii noștri principali din România: Palo Alto Networks, Fujitsu, Dell EMC, Kaspersky Lab, Brother, Epson, ESET, Bitdefender, Kyocera, Newline, Microsoft, Sonic Wall, Symantec, Thycotic, Mail Store, Manage Engine. La Rock IT Fest veți descoperi că împreună cu noi posibilitațile pentru îmbunătățirea și dezvoltarea afacerii dumnevoastră sunt infinite și vă veți reaminti cât de plăcut poate fi să faci totul acompaniat de muzică bună”, au transmis organizatorii.

Participanții pot să câștige un laptop, un telefon de ultimă generație, o bicicletă și multe alte premii surpriză.

“Vom îmbina tehnologia de ultimă generație cu muzică bună și vom merge mână în mână cu profesionalismul care ne de reprezintă de mai bine de 21 de ani. Acest eveniment se înscrie în seria de acțiuni în ceea ce privește informarea și conștientizarea cu privire la securitatea informatică, interacțiunea cu modul de viață actual, un mod de viața ce implică multă digitalizare, încercând să dăm un răspuns pentru provocările departamentelor IT ale organizațiilor, dar și soluții pentru creșterea competitivității și productivității muncii.”, afirmă Cătălin Anghel, director de vânzări al Crucial Systems & Services.

Participarea la acest eveniment se face in limita locurilor disponibile. Pentru întregistrare, vizitați pagina https://rockitfest.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*