Rezultatele primare la Evaluarea Naţională

Examen, educatie, elevi

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat situaţia mediilor obţinute de absolvenţii clasei a VIII-a la Evaluarea Naţională 2017, înainte de  soluţionarea contestaţiilorConform datelor, 3.767  de elevi (73,50 %)  au obținut medii peste 5, respectiv  1.358 de elevi (26,50 %), medii sub 5.00. Nouă elevi au obținut media 10.

Rezultatele de la Evaluarea națională pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educației Naționale: http://evaluare.edu.ro/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*