Rezultate deosebite obținute de sportivii de la CSO Ovidiu la întrecerile Campionatului Național de Ashihara Karate

Rezultate deosebite obținute de sportivii de la CSO Ovidiu la întrecerile Campionatului Național de Ashihara Karate. FOTO: Ștefan Ghițulescu

Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov a găzduit, în perioada 31 martie – 2 aprilie, întrecerile Campionatului Național de Ashihara Karate, competiție la startul căreia s-au prezentat peste 460 de sportivi din toată țara.

La acest eveniment au fost prezenți și opt karatiști care au reprezentat Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu, coordonați de antrenorul Ștefan Ghițulescu, șase dintre ei obținând clasări pe podium.

„Sunt foarte mulțumit de ceea ce am reușit, mai ales ținând cont de faptul că am avut parte de o concurență acerbă, la toate categoriile, respectiv Kata, Kumite și Kumite New Style”, a precizat antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Potrivit acestuia, în prima zi a competiție, Eva Ghițulescu și Liviu Gheorghe au obținut locul III la proba Kata, respectiv Kumite New Style, pentru ca în a doua zi a întrecerii, Eva Ghițulescu, alături de Flavius Stoica, să urce pe prima treaptă a podiumului, devenind campioni naționali. În cea de-a treia zi de concurs, Vlad Toboc s-a clasat pe locul II, iar Andreea Guriță s-a clasat pe locul III.

„Acest campionat a fost foarte important deoarece, în urma rezultatelor obținute, a fost definitivat Lotul Național al României, care va participa, în luna noiembrie, la Campionatul Mondial Ashihara Karate 2023, din luna noiembrie, competiție ce se va desfășura în Matsuyama, în Japonia. Drept urmare, Vlad Toboc, prin medalia pe care a obținut-o, a reușit să fie selectat în lotul național și va face deplasarea în Japonia”, a explicat Ștefan Ghițulescu.

El a mulțumit atât Primăriei orașului Ovidiu și CSO Ovidiu pentru sprijinul acordat tinerilor sportivi, cât și părinților, fără de a căror implicare nu s-ar fi reușit obținerea acestor rezultate.

„Nu în ultimul rând, aș dori să precizez că pentru participarea la Campionatul Mondial din Japonia ne aflăm în căutare de sponsori, deoarece costurile deplasării sunt foarte mari, iar federația nu poate acoperi aceste sume integral”, a mai precizat Ștefan Ghițulescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*