Rețeaua de canalizare de pe strada Amurgului din Ovidiu a fost înlocuită. Primăria Ovidiu a definitivat și branșările din Cartierul Tineretului

Rețea de canalizare în Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

Primăria Ovidiu a finalizat lucrările de execuție și punere în folosință a rețelelor de canalizare în două zone importante din oraș. Lucrările au presupus ample lucrări de foraj subteran sau săpături de suprafață, în funcție de posibilitățile în zona respectivă.

Una dintre zonele unde s-a intervenit a fost pe strada Amurgului unde, rețeaua existența era de peste 50 de ani și nefuncțională în cazul precipitațiilor abundente. Aici a fost înlocuit un tronson de 220 metrii liniari, la aceasta fiind racordați toți locuitorii blocurilor din zona centrală. În perioadă imediat următoare zonă va fi amenajată prin asfaltarea zonei carosabile, lărgirea acesteia și crearea de locuri suplimentare de parcare.

S-a intervenit și în Cartierul Tineretului, unde exista rețea de canalizare, realizată în anul 2016, dar care nu a putut fi data în folosință, deoarece cartierul nu fusese racordat la rețeaua de canalizare existența a orașului. Drept urmare, primăria Ovidiu a executat lucrări de extindere a rețelei de canalizare de pe strada Luceafărului cu subtraversare și extindere pe strada Teiului – 228 metri liniari, până pe strada Poporului. Astfel cartierul a fost legat de rețeaua de canalizare a orașului prin foraj subteran pe DN 3C (variantă Ovidiu). În curs de câteva zile lucrarea, cu o lungime totală de 2 km, va fi predata în administrare către SC RAJA SA, după care va fi data în folosință.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*