Rețeaua de apă și canalizare din Năvodari și Mamaia Sat va fi extinsă și modernizată

Rețeaua de apă și canalizare din Năvodari și Mamaia Sat va fi extinsă și modernizată. FOTO arhiva RAJA

Locuitorii din orașul Năvodari și localitatea Mamaia Sat vor beneficia de modernizarea infrastructurii de apă potabilă și de colectare și tratare a apelor uzate în urma derulării contractului de lucrări „Rețele de apă și canalizare Năvodari și Mamaia Sat, județul Constanța”. Contractul a fost semnat marți, 02 martie, la sediul central al RAJA SA și face parte din Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA SA Constanța, derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), Axa Prioritară 3 – Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

„Pentru a dezvolta turismul la un nivel internațional avem nevoie, într-o primă etapă, de o infrastructură de utilități care să permită o dezvoltare continuă a localității Năvodari și a zonei Mamaia Sat. Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată contribuie la realizarea unei calități ridicate a vieții, atât a locuitorilor zonei, dar și a celor care vor veni să se relaxeze pe litoralul românesc”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Extinderea și modernizarea rețelei de canalizare și alimentare cu apă va fi făcută în orașul Năvodari pe o lungime de 13.058 de metri liniari, în timp ce în Mamaia Sat aceasta va avea 16.564 de metri liniari. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 36 de milioane de lei, iar data preconizată a finalizării este luna august 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*