Restricțiile de circulație de pe A2 vor fi ridicate mai devreme decât a fost estimat inițial

Aglomerație în trafic pe Autostrada A2. FOTO DRDP Constanța

Restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate mai devreme decât a fost estimat inițial, încă de joi, 11 iunie, începând cu ora 10.00, a informat Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

„Poziția pe care o am ca ministru al Transporturilor și pe care am susținut-o și din calitatea de președinte al Comisiei Transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreținere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înțeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toți românii care doresc să ajungă repede și în condiții de siguranță pe litoral. Astfel că mâine (joi, 11 iunie – n.r.), mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricțiile de pe A2, iar la sfârșitul săptămânii traficul se va desfășura așa cum trebuie” a declarat ministrul Lucian Bode.

Reprezentanții CNAIR, ai antreprenorilor, ce execută lucrările pe A2, și cei ai poliției rutiere vor întreprinde toate demersurile legale, dar și realizarea lucrărilor specifice pentru  marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*