Restricții de trafic rutier pe străzile Răscoala din 1907 și Atelierelor

Lucrări pe străzile din Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că după finalizarea lucrărilor de reabilitare a carosabilului pe strada I.G. Duca, utilajele de asfaltare se vor muta pe strada Răscoalei din 1907, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total în această noapte, între orele 22:00-06:00.

Tot în această noapte, se va decoperta zona carosabilă pe strada Atelierelor, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand. Lucrările se vor desfășura cu același regim de restricții de trafic rutier, în intervalul orar 22:00-06:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*