Restricții de trafic rutier pe străzile I. G. Duca și Răscoala din 1907

Restricții de trafic. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța informează că pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu îngreuna traficul pe timpul zilei, lucrările efectuate de administratorul tramei stradale se vor desfășura noaptea.

Astfel, în această seară și mâine seară, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00, pe strada I.G.Duca, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand. Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului iar mâine seară se va asfalta tronsonul care face legătura cu bulevardul Ferdinand.

Restricții similare de trafic rutier vor fi instituite joi seară și vineri seară pe strada Răscoala din 1907, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand, în intervalul orar 21:00-06:00, pentru lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați de primărie să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*