Restricții de trafic pe străzile din zona Delfinariu, unde se reabilitează carosabilul

Restricții de trafic pe străzile din zona Delfinariu, unde se reabilitează carosabilul. FOTO Primăria Constanța

Din această săptămână vor demara lucrările de modernizare a carosabilului în zona Delfinariu, pe străzile delimitate de strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Este cea de-a doua etapă a procesul de reabilitare a tramei stradale, după ce au fost efectuate lucrări de recondiționare a trotuarelor.

Potrivit Primăriei Constanța, marți, 4 mai, se vor executa lucrări de frezare a carosabilului pe strada Tabla Buții, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, până la ora 16.00.

Joi, 06 mai, artera rutieră va fi recondiționată cu asfalt, iar în paralel se va decoperta stratul de asfalt existent pe strada Grozești. Intervențiile se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Vineri, 07 mai, vor avea loc lucrări de asfaltare pe strada Grozești, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*