Restricții de trafic în weekend, în zona Sala Sporturilor din Constanța

Restricții de trafic în weekend, în zona Sala Sporturilor. FOTO: Primăria Constanța

Turneul Final 4 al Cupei României Fan Courier se va desfășura în acest weekend la Sala Sporturilor din Constanța.

Programul semifinalelor este: sâmbătă, 14 mai, ora 11.00: Dinamo București – Minaur Baia Mare, ora 15.30: HC Dobrogea Sud – Steaua București. Duminică, de la ora 11.00, se va disputa finala mică iar de la ora 18:00 va avea loc finala mare.

Pentru siguranța participanților la eveniment, sâmbătă, 14 mai, între orele 06.30 – 18.00, și duminică, 15 mai, între orele 06.30 – 21.00, va fi restricționat accesul autovehiculelor în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța, dinspre bulevardul Tomis, iar traficul auto va fi interzis pe strada Decebal, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*