Fără apă caldă în mai multe zone din Constanţa

Fără apă la robinete
Mai multe localități au rămas fără apă ca urmare a căderilor de tensiune

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicatcă în cursul datei de 8.06.2017 ca înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termica primara punctele termice nr. 149, 150, 154, 155, 183. În consecință, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalațiile noastre care asigura distribuția energiei termice în zonele Billa, Far, Abator, Centrul de Scafandri.

Pînă la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relații suplimentare, aceştia sunt rugaţi să apeleze la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*