Fără apă caldă în mai multe zone din Constanţa

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicatcă în cursul datei de 8.06.2017 ca înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie termica primara punctele termice nr. 149, 150, 154, 155, 183. În consecință, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalațiile noastre care asigura distribuția energiei termice în zonele Billa, Far, Abator, Centrul de Scafandri.

Pînă la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.
Pentru relații suplimentare, aceştia sunt rugaţi să apeleze la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispecerat Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*