Restricții de circulație impuse pentru desfășurarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023

Restricții de circulație impuse pentru desfășurarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023. FOTO: Primăria Constanța

Stațiunea Mamaia devine între 25 și 27 august gazda celei mai așteptate manifestări muzicale ale acestui sfârșit de săptămână – ediția aniversară a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023. Atât constănțenii, cât și turiștii sunt invitați să participe și să se bucure de spectacolele oferite de artiști de marcă din industria muzicii ușoare românești.

Pe scena special amenajată în Piațeta Perla din Mamaia, vor urca nume sonore precum Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Loredana, Gabriel Cotabiță, Horia Moculescu și Carmen Trandafir. Aceștia promit să livreze momente muzicale de excepție, aducând bucurie și emoție în rândul publicului.

Pentru a asigura desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță atât pentru participanți, cât și pentru conducătorii auto, au fost impuse restricții de circulație. În intervalul 25 august, de la ora 06.00, până la 28 august, ora 00.00, accesul auto va fi restricționat de la Hotel Del Mar până la aleea de Acces Faleză 1. Cu excepția autovehiculelor persoanelor cazate la Hotel Mihaela, Hotel Select și Hotel Del Mar, circulația, oprirea și staționarea auto vor fi interzise în perimetrul restricționat.

Această ediție aniversară a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia se anunță a fi un eveniment de neuitat, aducând în prim-plan valorile muzicii ușoare românești și oferind publicului trei zile pline de distracție și bucurie. Astfel, între 25 și 27 august, Piațeta Perla va fi locul în care muzica și voia bună se vor contopi, creând amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*