Proiectul privind înființarea OMD Mamaia-Constanța, supus spre consultare publică

Plaja din Mamaia.

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștință publică proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând de luni, 30 mai, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției, www.primăria-constanța.ro, la secțiunea „De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”.

Până la data de 15 iunie se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la sediul Direcției Cultură, Educație, Sport, Turism, str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa de e-mail: compartiment.turism@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*