Reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari pot ridica facturile de la RADET

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari sunt informaţi că îşi pot ridica facturile fiscale aferente lunii septembrie 2017 de la punctele termice începând de sambata, 07 octombrie, după următorul program:

– sambata, 7 octombrie: 8:00 – 16:00
– duminica, 8 octombrie: 8:00 – 16:00
– luni, 9 octombrie: 8:00 – 16:00
– marti, 10 octombrie: 8:00 – 16:00

Începând de miercuri, 11 octombrie, facturile fiscale pot fi ridicate de la sediul RADET Constanţa, strada Badea Cârţan nr. 14 A, de la Biroul Facturare, în intervalul orar 8:00 – 16:30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*