Vrei să scapi de facturile mari pentru încălzire? RADET Constanța te lasă acum să te debranșezi

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
RADET Constanța începe încărcarea instalațiilor.

RADET Constanța aduce la cunoștința celor interesați că perioada în care pot să solicite deconectarea/debranșarea de la sistemul centralizat  este cuprinsă între data de 13.05 – 13.09.2019.

Formularul tipizat se poate obține în perioada menționată  de la sediul RADET situat în str. Badea Cârțan nr. 14A sau poate fi descărcat de pe site-ul http://www.radet-constanta.ro. Solicitările de eliberare a avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate și vor primi răspuns până la data la care se va începe furnizarea căldurii pentru sezonul rece 2019 – 2020.

“Facem precizarea că în afara perioadei comunicate, nu se primesc solicitări de deconectare/debranșare.”, au transmis reprezentanții RADET.

Solicitările de reconectare la sistemul de termoficare și de execuție a branșamentelor pentru imobile noi se primesc pe parcursul întregului an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*