Vrei să scapi de facturile mari pentru încălzire? RADET Constanța te lasă acum să te debranșezi

Problema cu căldura în Constanța

RADET Constanța aduce la cunoștința celor interesați că perioada în care pot să solicite deconectarea/debranșarea de la sistemul centralizat  este cuprinsă între data de 13.05 – 13.09.2019.

Formularul tipizat se poate obține în perioada menționată  de la sediul RADET situat în str. Badea Cârțan nr. 14A sau poate fi descărcat de pe site-ul http://www.radet-constanta.ro. Solicitările de eliberare a avizului de deconectare/debranșare vor fi analizate și vor primi răspuns până la data la care se va începe furnizarea căldurii pentru sezonul rece 2019 – 2020.

“Facem precizarea că în afara perioadei comunicate, nu se primesc solicitări de deconectare/debranșare.”, au transmis reprezentanții RADET.

Solicitările de reconectare la sistemul de termoficare și de execuție a branșamentelor pentru imobile noi se primesc pe parcursul întregului an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*