Reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari pot ridica de la RADET consumul de energie termică

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Începând cu data de vineri, 9 februarie până duminică, 11 februarie, reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari pot ridica de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termica aferente lunii ianuarie 2018, dupa următorul program:

• vineri 09 februarie 2018 – între orele 08:00 – 16:00
• sâmbătă 10 februarie 2018 – între orele 09:00 – 12:00 și 16:00 – 19:00
• duminică 111 februarie 2018 – între orele 09:00 – 12:00 și 16:00 – 19:00

Reprezentanţii legali ai asociaţiilor de proprietari au obligaţia să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanta, în intervalul orar 08:00 – 16:30.
În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încalzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le inainteaza către RADET, consumurile de energie termică aferente fiecarui beneficiar vor fi exprimate in mod obligatoriu in MWh.

Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinţei aferent lunii ianuarie 2018, este marți, 13 februarie ora 12:00.

Pentru asociatiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii ianuarie 2018 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate in cursul lunilor urmatoare, dupa depunerea borderourilor.
Rugăm administratorii asociaţiilor de proprietari ca în condiţiile în care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferente lunii ianuarie 2018, să se adreseze Centrului de Informare Cetăţeni al Primăriei Constanţa din str. Ecaterina Varga nr. 25-27.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*