Un marinar român și-a pierdut viața în Malaezia în urma unui accident care a avut loc la bordul navei

Nava BERGE ARCTICa fost scena accidentului de muncă
Nava BERGE ARCTICa fost scena accidentului de muncă

Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a primit o veste tristă din Malaezia. Stelian Mevlit, un marinar de 36 ani aflat pe nava Berge Arctic a decedat la bord.

Bărbatul era ofițer mecanic 4 pe vaporul aflat sub pavilion Panama. Conform primelor informații, el ar fi suferit un accident și a fost dus la spitalul din Kota Kinabalu unde a fost declarat decedat.

Cauza decesului nu a fost stabilită încă, dar odată ce medicii se vor pronunța, consulatul român din Malaesia va transmite această informație Ministerului Afacerilor Externe.

Stelian Melvit era căsătorit dar nu avea copii.

SLN a transmis condoleanțe familiei. Soția a fost anunțată despre decesul marinarului încă de ieri de către Agenția de Crewing. Formalitățile de repatriere au început și autoritățile spun că se va acționa cu toate celeritatea pentru a asigura aducerea în țară a corpului neînsuflețit.

Mevlit nu era membru ITF, dar reprezentanții SLN asigură familia de tot sprijinul ca de obicei în astfel de cazuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*