Reîncep lucrările de reabilitare ale Podului de la Cernavodă

Prima etapă din acest an a lucrărilor de reabilitare la Podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2 (între km 155+415 – km 161+479), este programată în intervalul 15 februarie – 21 aprilie 2022.

Astfel, lucrările de reabilitare continuă conform calendarului, avansând cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât traficul să fie deschis în totalitate pe Podul de la Cernavodă.

Termenul de finalizare al contractului de execuție este data de 12 februarie 2023.

DRDP Constanța anunță că de marți, 15 februarie, de la ora 17.40, au fost instituite restricții de circulație pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă. Astfel, se închide calea întâi de rulare, pe sensul de mers București – Constanța, traficul rutier fiind deviat pe calea a doua (CT-B), unde se circulă în ambele sensuri pe sectorul de autostradă cuprins între km 156+715 – km 160+319.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*