Reîncep lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea de pe A2

Încep lucrările la calea de rulare la podul peste brațul Borcea de pe A2. FOTO DRDP Constanța

Lucrările de reabilitare la podul peste brațul Borcea al Dunării, situat pe Autostrada A2, vor reîncepe de marți, 14 februarie, începând cu ora 13.00.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe perioada lucrărilor, calea II de circulație, sensul Constanța – București, între km 143+125 și km 148+315, va fi închisă traficului, circulația fiind deviată pe calea I, unde se va desfășura în ambele sensuri.

Printre lucrările principale ce vor fi executate regăsim: frezarea sistemului rutier și refacerea acestuia, demontarea/montarea parapetului pietonal, refacere trotuar etc.

Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 de metri, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, în lungime de 1.596 de metri conectează orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*