Reguli noi de acces la Târgul de Crăciun din Constanța: se poate intra și cu rezultatul negativ al unui test antigen rapid sau RT-PCR

Reguli noi de acces la Târgul de Crăciun. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța introduce reguli noi de acces în incinta Târgul de Crăciun, potrivit noilor măsuri adoptate la nivel național, acesta nemaifiind limitat doar la persoanele care dețin certificatul verde.

Astfel, accesul la Târgul de Crăciun din Parcul Arheologic este permis și celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, efectuat cu maximum 48 de ore înainte. Purtarea măștii de protecție este în continuare obligatorie, la fel ca respectarea distanțării.

Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur. Până pe 9 ianuarie, vizitatorii târgului pot descoperi magia sărbătorilor de iarnă, de luni până vineri, între orele 14.00 – 22.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 12.00 – 22.00. Excepție fac zilele de 25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022.

Un total de 20 de căsuțe cu produse de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde, se numără printre surprizele pregătite de organizatori. Cei mici se pot bucura de patinoarul amenajat în cadrul târgului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*