Rectificarea bugetară pe 2018 în următoarea ședință de Consiliu Județean Constanța

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țușuianu îi convoacă pe consilierii județeni în ședință extraordinară. Aceasta este programată în data de 4 aprilie, începând cu ora 13.00, în Sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Proiectul ordinii de zi este:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizaţi pentru obiectivul „Reabilitare drum judeţean DJ 224 Medgidia – Tortoman – Siliştea, km 0+000 – km 21+585.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizaţi pentru obiectivul “Reabilitare drum judeţean DJ 222 Mihail Kogălniceanu – Cuza Vodă, km 130+615 – km 150+210”.

3. Proiect de hotărâre privind completarea HCJC nr. 161/2014 pentru aprobarea Procedurii de Sistem privind instrumentarea cazurilor sociale transmise spre soluţionare D.G.A.S.P.C. Constanţa de către Consiliul Judeţean Constanţa.

4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului judeţean pe anul 2018.

Toate cele patru proiecte sunt inițiate de către peședintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*